Velkommen til Smukcrew!

Du finder ledige frivilligtjanser på smukcrew.dk – her opdateres løbende helt frem til festivalstart OG undervejs under feestivalen. Vi er i den heldige situation, at det er populært at være medhjælper på Smukfest, og derfor kan vi ikke garantere dig en plads som frivillig.

Du skal IKKE oprette dig, medmindre du har en aftale med en frivillig leder! Her på Memba.dk registrerer du dig, når du har fundet et medhjælperjob på festivalen. 

Når du registrerer dig her, lander du automatisk i Lobbyen. Så kan din nye formand lukke dig ind i fællesskabet på holdet og give dig et medhjælperarmbånd. Det er også her på Memba.dk, du betaler kontingentet på 150 kr. til Skanderborg Festivalklub (velkommen som medejer af Smukfest!).

Kontingentåret er 1. oktober til 30. september året efter. Det er et ufravigeligt krav, at alle frivillige medhjælpere skal være medlem af foreningen. 

Bogescener Smal

 

Ung og medhjælper

 Du kan blive ungdomsmedhjælper, hvis..

  1.  Du er 15, 16 eller 17 år gammel – så passer du nemlig i kategorien ungdomsmedhjælper.
  2.  Du har en forælder, der er aktiv medhjælper på Smukfest.
    Her tæller alle forældre typer – bonus, pap, sted og hvad de ellers kan hedde :) 
  3. Du kan finde tid til at arbejde minimum 32 timer før festivalen, minimum 18 timer under festivalen eller minimum 27 timer efter festivalen.

Kan du opfylde ovenstående krav, så er der håb forude! Læs videre og se, hvordan du kan finde dit medhjælperjob på årets Smukfest.

 

Bliv medlem