Medhjælperjob på Smukfest:

Vi er i den heldige situation, at det er populært at være medhjælper på Smukfest, og derfor kan vi ikke garantere dig et medhjælperjob i forbindelse med den næste Smukfest.

Men læs mere nedenfor, og udfyld gerne formularen til højre - så kan du blive oprettet på ventelisten, og du vil blive kontaktet, hvis vi får ledige medhjælperjobs. 

Medhjælper _14

 

Skanderborg Festivalklub er en demokratisk forening og arrangør af Smukfest, og det koster 150 kr. om året at være medlem.

Kontingentåret er 1. oktober til 30. september året efter. Det er et ufravigeligt krav, at alle medhjælpere skal være medlem af foreningen.

Du skal være indstillet på at arbejde minimum 24 timer frivilligt for Skanderborg Festivalklub, og for dette arbjede kvitterer vi med et medhjælperarmbånd, som giver adgang til Smukfest.

Medhjælpere som arbejder før eller efter festivalen skal dog være indstillet på at arbejde minimum 42 timer.

Din vagtplan og timer aftales med din nærmeste leder...

 

Bogescener Smal

Der er ingen deadline for, hvornår du kan få besked om du er medhjælper eller ej. Vi kan godt finde på at ringe dagen inden festivalen, hvis der kommer afbud.

Når/hvis du opretter dig på ventelisten så beskriv dine fortræffeligheder og arbejdsmæssige kompetencer, og oplys venligst hvornår du kan arbejde for festivalen (før, under eller efter) – jo mere du kan byde på, jo større er chancen for et få tilbudt et medhjælperjob.

Ung og medhjælper

Er du under 18 år er der desværre ikke stor sandsynlighed for et medhjælperjob, da der er mange funktioner, du ikke vil kunne betjene (f.eks. hårdt fysisk arbejde, barjob eller vagtfunktion).

Er dine forældre aktive medhjælpere på Smukfest så er sagen en anden, da vi har 2 særlige ungdomshold for medhjælpernes unge. Tal med dine forældre om denne mulighed.
De kan finde mere om det ved at logge ind på memba.dk og kigge under info - ung og medhjælper.  

 

Bliv medlem